Semuapay.

🏆🟢🟡🟢🟡🟢🟡🟢🟡🏆

*_’SEMUAPAY’ satu²nya Biz SERVICE PROVIDER yg tgh HOT di M’sia skrg..X saingan langsung 2021..mmg berita baik utk smua_*

https://semuapay.com/?r=2yeeqm2

https://semuapay.com/?r=2yeeqm2

https://semuapay.com/?r=2yeeqm2

*_WHY JOIN SEMUAPAY?_*

🔰Pembayaran semua UTILITY BIL/TOPUP hanya dlm system SEMUAPAY
🔰Iklan produk anda secara PERCUMA di mall.semuapay.com
🔰Biz PALING CONSISTANT beroperasi thn 2021
🔰Modal RM 10,50,300 & 1K
🔰Stiap pakej diberi opening kredit 20% OTS kecuali pakej rm10 dan 50
🔰Bonus sponsor/unilevel = 20% – 52% /10 level
🔰Bonus Share link stiap masa 2sen/klik
🔰Bonus Loyalti stiap bln hingga 10 level 52%
🔰Cashback tinggi (utiliti bil/top up kredit)
🔰 *INCOME UNLIMITED*..stiap sudut DUIT masyuk..blh PULUN income KAW²
🔰 Dh jd ahli blh terus join GRP OFFICIAL TELEGRAM SEMUAPAY (link ada dlm acct)

P/S : *_Leader² Besar M’sia sudah perhati SP skrg..anda WAJIB mulakn sblm mereka..lekass join!!_*

🟩 *Daftar skrg ikut link di bawah :*
_daftar sendiri_
_tiada org tengah utk daftar_
_pilih pakej modal dr rm10 – rm1k_
_cadangan : mulakan dgn rm50 shj dulu_
_payment by online shj_
𝗥𝗘𝗚𝗜𝗦𝗧𝗘𝗥👇👇

https://semuapay.com/?r=2yeeqm2

Selepas dah selesai Register, Kalau ada sebarang soalan boleh pm saya👌🏻
http://www.wasap.my/+60135569707/SayaDahDaftarSemuaPay

Join Group Dibawah 👇👇👇
https://t.me/joinchat/OvCP5LFp5ZQ4YjI1

Pandasoft.

🇲🇾
Pandosoft – JANA PENDAPATAN SEUMUR HIDUP [31 MAR 2021] ‼️

Jika anda terlepas Program yang di adakan oleh Pandosoft anda boleh tonton video penuh di Youtube kami “Pandosoft Project”.

Jangan lupa untuk LIKE . SUBSCRIBE & SHARE ❤️

https://www.youtube.com/watch?v=L3lDOUK6wj4


Pandosoft – RAMETRON KINI MENJADI REBUTAN [17 FEB 2020]

Jika anda terlepas Program yang di adakan oleh Pandosoft anda boleh tonton video penuh di Youtube kami “Pandosoft Project”.

Jangan lupa untuk LIKE . SUBSCRIBE & SHARE ❤️

https://youtu.be/obDl_ZrRoEs

Terbaik. Bln 5 ini kita dpt hasil berterusan. Aamiin. Insyaallah

1 lot rm 220.00=rm 800.00 Sebelum 9/4/21 ini


*Berita terbaik pihak syarikat melanjutkan tarikh akhir untuk join register pada*

*08/04/2021*
*CEPAT CEPAT CEPAT AMBIL PELUANG INI TERBAIK PANDOSOFT*
https://youtu.be/tGoUXTX5ctA
https://youtu.be/KaY7alc9IXs

Ini adalah project kami semua orang2 DDK. Bulan April dah nak launch. Harga 1 unit Rametron sekarang USD50 RM220.00, pada 9/4/2021 harga akan jadi USD150 dan 1/5/2021 harga USD300.Ini simulation bg 1RT jankaan RM 800

Bayangkan yg ade 10RT = RM8,000

Bayangkan yg ade 20RT = RM16,000

Bayangkan yg ade 40RT = RM32,000

Bayangkan yg ade 50RT = RM 40,000

Setiap BULAN YA.
Income pasif

WELCOME TO RAMETRON FAMILY!!
Hi, assalam bro/sis. Thanks sebab berminat dengan Rametron. Rametron ini peluang yang best untuk semua buat duit hanya dengan JOIN, RELAX & EARN. Tak kira samada uolls streamer, gamer, youtuber atau viewer.

Best jadi RAMETRON, senang dapat income dan yang bestnya boleh jadi terpaksa kaya bro/sis… seriuss. Saya explain sikit pasal syarikat, produk dan konsep bisnes okey.

SYARIKAT
PANDOSOFT buat platform live streaming menggunakan teknologi BLOCKCHAIN. Blockchain adalah teknologi selepas teknologi internet. Kiranya platform pandosoft ni adalah yang paling maju berbanding mana2 platform yang biasa kita guna seperti FB, youtube, tiktok, Netflix dll.


Yang bestnya, kalau bro/sis jadi RAMETRON, dapat profit sharing (perkongsian keuntungan) tau! Bayangkan kalau FB yg untung berbilion dollar tu bg kita profit sharing…. Kayaaa babe. Tapi jangan mimpilah kan. Itu sebab ramai yang berebut nak jadi RAMETRON. Siapa cepat dia dapat!.. Kalau lambat melepasss hihi.

APA RAMETRON tu? Okey, bro/sis perasan tak internet kita kat Malaysia ni punyalah teruk, asik terputus2, tersekat2, loading lama…. Kalau masuk tournament memang kalah lah. Tak ada can nak masuk peringkat international. Tau tak kenapa? Sebab system biasa, kita guna SERVER, server pulak tak banyak dan jauh dari kita. Bila ramai orang stream, sistem jadi sesak macam trafik jam. Sebab tu internet jadi slow, lagging dll.

Teknologi Pandosoft bagi settle masalah ni bro/sis. Kita tak guna server biasa. Kita ganti peranan server tu kepada peranan RAMETRON. Kiranya semua orang yg ada komputer boleh jadi RAMETRON, On je komputer, Rametron kita buat kerja server tadi. Paling best kita dapat upah/ income berterusannnnn…. Sampai bila2.. boleh pulak kita wariskan.

Yes, betul…. Cuma ON je komputer, Rametron kita buat keje tanpa kita sedari. Kita boleh guna komputer kita macam biasa dan buat kerja macam biasa. Lagi lama kita ON, lagi byk income masyukkkk. Kita ON je pastu kita tidur ke, makan ke… income masuk. Sleep Mode pun Rametron masih bekerja. Cukup bulan kita kutip hasil, withdraw masuk bank.. Best ke best sangat??
Bukan mahal pun… Cuma USD50/RM220. Jangan terkejut sebab ramai yang beli 10, 20, 100 pun ada. Berebut2… Bayangkan nanti katakan 1 Rametron dpt RM500 sebulan, kalau ada 10 dah RM5000. Masa murah nilah beli byk2. Lagi banyak lagi untung.

Bantulah semua keluarga dan rakan2 beli sorang satu pun ok.

PRODUK
Produk Pandosoft ni world class. Ada yang macam twitch (gamers), Netflix, tiktok (untuk cari/jual bakat) dan untuk pendidikan. Sis/bro nak tau detail nanti joinlah Zoom kami atau dgr rakaman yang sy bg nanti.

Buat masa ni kita ada byk kolaborasi dengan badan kerajaan, swasta, universiti dan dah masuk ke lebih 5 negara dalam tempoh yang singkat.

Saya akan add bro/sis ke grup telegram, boleh dpt info dari masa ke semasa. Komuniti kita ni besar, satu hati, satu team, berjaya bersama2.. kaya sama2…

KONSEP BISNES PARTNER
Model bisnes Pandosoft adalah “Dari Komuniti untuk Komuniti”. Maksudnya komuniti adalah pemilik bisnes ini. Setiap Rametron adalah rakan kongsi, sebab itu mereka layak mendapat profit sharing. Modal RM220 untuk bulan 3 sahaja dapat jadi partner dalam bisnes Berbilion Dollar bro/sis..

So… Bro/sis nak order berapa Rametron? Lambat melepas nanti…

NAK JOIN+ NAK REGISTER+LINK SAYA DIBAWAH ⬇️ SIAP PM/WHATSAPP http://www.wasap.my/0164940774

https://pandoproject.org/?ref=Daudda


Ikut pautan ini untuk menyertai grup WhatsApp saya: https://chat.whatsapp.com/E4SRXGjgYK5EifN6cQZupW

Jangan lupa untuk LIKE . SUBSCRIBE & SHARE ❤️

https://youtu.be/obDl_ZrRoEs
https://youtu.be/tGoUXTX5ctA
https://youtu.be/KaY7alc9IXs


NAK JOIN+ NAK REGISTER+LINK SAYA DIBAWAH ⬇️ SIAP PM/WHATSAPP http://www.wasap.my/0164940774

https://pandoproject.org/?ref=Daudda

https://pandoproject.org/?ref=Daudda